Як видалити сторінку в Facebook?

Як видалити сторінку в Facebook?
знайти непросто, тому що фейсбук, як і інші соціальні мережі, намагається не афішувати можливість швидкого видалення! Проте, у фейсбуці є дві можливості приховати свою сторінку від друзів і недругів. Це — неповне видалення, або, деактивація аккаунта і повне видалення сторінки назавжди. Деактивувати свій аккаунт — свою сторінку у фейсбуці нескладно.

Натискаєте трикутник у правому верхньому кутку сторінки (обведений червоним олівцем на рис 1) У випадаючому меню вибираєте Налаштування (підкреслено червоним). Рис. 2 Вам відкриється вкладка Загальні. У лівій колонці вибираєте вкладку Безпека (підкреслено червоним олівцем на рис 2). Нижче виділених жирним шрифтом налаштувань, побачите непоказну посилання Деактивувати акаунт (обведена червоним олівцем на рис 2).

Тисніть на це посилання. Рис. 3 На сторінці, поцікавляться вашою впевненістю в необхідності деактивувати аккаунт.

Розкажуть, що деактивація аккаунта видалить Ваше ім’я і фотографію з усього, що Ви опублікували на Facebook. Покажуть фотографії ваших друзів, які буде без вас нудьгувати.

Вас попросять, обов’язково, вказати причину відходу з Facebook. Якщо ви, не дивлячись на це, твердо вирішили деактивувати свою сторінку у фейсбуці, то, поставте галочку перед Відмовитися від отримання в майбутньому електронних листів від натискаєте кнопку Підтвердити. Втім, ваша інформація нікуди не пропадає. Ви в будь-який момент можете відновити свій аккаунт. Для цього досить увійти на facebook. com, ввівши свій поштовий ящик і пароль. Можна повністю видалити свій аккаунт у фейсбуці, якщо деактивації вам не достатньо.

Для цього, заходите на сторінку видалення аккаунта: how_form = delete_account. Вам буде запропоновано авторизуватися в фейсбуці, після чого відкриється сторінка видалення аккаунта (Рис 4). Рис.

4 Вас попередять, що після видалення облікового запису, ви не зможете отримати ні якої інформації з сайту Facebook. com. Відновити свій аккаунт ви вже не зможете. натискаєте кнопку Видалити мій акаунт З’явиться вікно, в якому потрібно ввести пароль, код з картинки і натиснути ОК. Після цього потрібно не заходити в свій аккаунт, не натискувати кнопки поділитися.

Тоді, через 14 днів з Фейсбук зникнуть ваші фотографії, коментарі та інша інформація.

Як видалити сторінку в Facebook?

Сподобалася стаття? Поділися нею з друзями!