Чи потрібна в Мексику віза?

Чи потрібна в Мексику віза?
Увага! Документи на візу приймаються за наявності за тур. Строго!

На момент здачі документів на візу в заявку обов’язково повинні бути внесені дані туриста (прізвище, ім’я, дата народження, серія / номер і строки видачі та закінчення дії закордонного паспорта, громадянство). За невнесені / або невірні дані туриста в заявці в обов’язковому порядку вноситься додаткова послуга переоформлення документів на візу вартістю 25 у. е. Факт прийняття документів відділом прийому та видачі не означає, що комплект повний і якщо в процесі оформлення візи (при більш ретельному розгляді документів) візовий відділ виявить недоліки, що тягнуть за собою переоформлення документів на візу, компанія Південний Хрест Тревел залишає за собою права виставити доплату в розмірі 25 у. е. Переконливо просимо, агентства / туристів, врахувати це при оформленні заявок та подання документів Перелік документів, необхідних для оформлення візи і терміни їх надання в посольство, графік подачі можуть мінятися відповідно до змін вимоги посольств. УВАГА! З 15 ЛЮТОГО ЗМІНЕНО ПРАВИЛА АВІАПЕРЕЛЬОТУ Мексики, ПРОХАННЯ ознайомитися за цим Всі іноземні громадяни в тому числі і гр. СНД, що знаходяться на території РФ з робочим візитом ПОДАЮТЬ документи для оформлення візи до Консульського відділу Посольства Мексики СУВОРО!!

САМОСТІЙНО. Особиста присутність в Консульстві обов’язково! Право безвізового в’їзду мають США, Канади, Японії, Сполученого Королівства, Болгарії, Ізраїлю та громадяни країн Шенгенської угоди. Туристам, які мають статус США, Канади, Японії, Сполученого Королівства або країн Шенгенської угоди, незалежно від їх громадянства, віза на в’їзд до Мексики до 180 днів не потрібна. При в’їзді потрібно пред’явити діючий паспорт і підтвердження легального постійного проживання на території зазначених країн.

Для володарів на проживання дане правило не поширюється. УВАГА! Консульський відділ Посольства Мексики в Москві повідомляє, що з 1 травня 2010 турист, що має діючу візу США, може влітати в Мексику по даній візі. З метою спрощення поїздки до Мексики для громадян Росії і громадян України, Посольство Мексики в Російській Федерації має честь поінформувати: З 1 листопада 2010 року розпочинає роботу Система електронного дозволу (СЕР) (безпосереднє дозвіл для в’їзду до Мексики). Дана система дозволяє громадянам РФ і України здійснювати поїздки в Мексику без необхідності отримувати мексиканську візу.

Даний дозвіл дійсно на один в’їзд тривалістю не більше 180 днів. Увага! З технічних причин Міграційна служба Мексики видає Електронні дозволу тільки громадянам РФ і України, народженим в РФ, Україні, Бразилії та Перу.

Громадянам РФ і України, народженим в інших країнах, Електронний дозвіл на сьогоднішній момент відкрити не можливо! Даним туристам необхідно відкривати візу в Консульстві. У групу ризику щодо відмови в електронному дозволі найчастіше потрапляють туристи з поширеними прізвищами (Іванов, Петров, Сидоров, Новиков, Волков, Кузнєцов, Зімін, Осипенко, Макаров, Лебедєв, Морозов, Коновалов, Мельников, Соколов і т. д.). Документи на оформлення дозволу даних туристів радимо подавати заздалегідь (за 5-7 робочих днів до вильоту). Якщо в електронному дозволі буде відмовлено, необхідно буде подавати документи в Консульство. Розгляд документів у Консульстві від 7 робочих днів.

УВАГА! Консульський відділ Посольства МЕКСИКИ З 9. 11. 2012 РОКУ ВВЕДЕНІ НОВІ ВИМОГИ ДО ОФОРМЛЕННЯ ВІЗ, А ТАКОЖ ВВЕДЕНІ ЗМІНИ ПО терміну дії віз. (6 МІСЯЦІВ АБО 10 РОКІВ) Послуги з надання візової підтримки — 20 у. е. УВАГА! Генеральне Консульство Мексики в Москві проводить ретельну перевірку всіх документів, що подаються, ведеться прозвон по всіх телефонах, зазначеним у довідці з місця роботи! А так же залишає за собою право змінювати правила прийому і терміни оформлення документів, запитувати будь-яку додаткову інформацію (у т. ч. додаткові документи) або викликати Вас на співбесіду на будь-якій стадії обробки заяв.

Факт прийому заяви Консульським відділом посольства Мексики не є гарантією видачі візи. Посольство має право відмовити у видачі візи без будь-якого обгрунтування. З усіх питань м. Арбатська контактні телефони: +7 (495) 969-28-78, +7 (495) 637-48-48.

Чи потрібна в Мексику віза?

Сподобалася стаття? Поділися нею з друзями!